Hard werken op St. Maarten

De  blog wordt de laatste dagen niet heel goed bijgehouden, dit komt omdat we hard aan het werk zijn 🙂
We hebben een  nieuwe AIS gemonteerd die ook zendt, hierdoor zijn we zichtbaar voor andere schepen en kunnen de liefhebbers via internet controleren waar we zitten (als hij aanstaat…) Je kan ons via DEZE link  (http://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/244620879) vinden.
Donderdag zijn we gaan hardlopen. Het leuke is dat je dan veel meer van het eiland ziet. Zo ook een matras factory.  Onze matras was nogal doorgelegen, het schuim had daar waar we het nodig hadden geen stevigheid meer.  Daar hebben ze voor ons een nieuwe vulling gemaakt van twee soorten schuim, uurtje wachten  en we werden naar onze dinghy gebracht! Heerlijk liggen zonder dat we naar het midden rollen.
We zijn uitgenodigd op de bruiloft van Ben en Elly, hij heeft haar halverwege de oversteek gevraagd en ze heeft JA gezegd!
Samen met de Enjoyster en de Cassandra zijn we het vrijgezellen feest aan het voorbereiden. Dat is natuurlijk allemaal nog geheim dus na de bruiloft (als er een bruiloft is na het vrijgezellenfeest 🙂 )meer hierover. Op Ediths verjaardag gaan ze trouwen op het strand.

Spotted Drum @ Saba
Een Spotted Drum tijdens onze duik op Saba