Caribische Cake

2 eieren 3/4 kopje suiker 1/2 kopje olie 1 kopje fruitsap 3 theelepels vanille essance (of vanille suiker) 4 kopjes bloem 2 theelepels bakpoeder 1 theelepel zout 3 theelepels kaneel 1 theelepel gemberpoeder 1 snufje nootmuskaat 1 snufje kruidnagelpoeder 1/2 kopje geraspte kokos 1/2 kopje rozijnen 2 geel-zwarte plantains in stukjes (bakbanaan) Mix de eieren, …

Pasteitjes

Deeg: 400g witte bloem 4 theelepels bakpoeder 1/4 kopje suiker 1/4 kopje olie 1 ei 1 kopje kokosmelk 1.5 theelepel zout Vulling: kaas, tomaat, oregano Gooi alle deeg ingredienten behalve de kokosmelk bij elkaar, goed mengen. Beetje bij beetje de kokosmelk erbij en goed kneden zodat er een plakkerig deeg onstaat. Laat 30 min. staan. …

Brood

200g witte bloem 200g volkoren bloem theelepel gist 100ml water 2 theelepels suiker snufje zout eetlepel olijfolie los de gist op in wat warm water en wacht tot het gaat schuimen meng alle ingredienten in een wijde kom Goed kneden. In de bakvorm leggen 2 uur laten rijzen in een afgedekte kom op een warme …