Dag 11, nog steeds pal oost.

Het begint een beetje op Ground Hog Day te lijken, maar we varen nog steeds pal oost. We hebben wel lekkere voortgang gehad en zijn vandaag de 1000 mijl te gaan mijlpaal gepasseerd. Reden voor een feestje met een lekker biertje in de zon tegen borreltijd. Het oorspronkelijke laag dat we wilden vermijden door oost te varen is ons nu noord gepasseerd, wij hebben er geen last van gehad en lekker in de zon gevaren. Er komnt alleen nu nog een klein laagje aan dat zich gaat samenvoegen met het net gepasseerde laag… Dus nog maar een dagje oost varen. Morgen gaan we met de nieuwe weersvoorspelling beslissen of we dan eindelijk echt koers kunnen zetten naar Faial. De Mahi is nu bijna op, tijd om weer eens te gaan vissen. Nu voor het begin van het wachtlopen hebben we nog 976 mijl te gaan naar Faial. —– At 08.6.2014 22:13 (utc) our position was 34:30.83N 048:18.42W

One Reply to “Dag 11, nog steeds pal oost.”

  1. Goede keuze luitjes, slecht weer is er thuis genoeg.
    Veel succes met vissen en de komende 1000 mijl!

    Groetjes Aron, Kristina en Douwe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *