Dag 12, het frontje komt!

Vandaag weer een zonnige dag gehad. Wel is de wind een beetje toegenomen en zijn de golven wat minder relaxed. We hebben deining van achteren en van opzij. Dit geeft af en toe rare bewegingen en mooie surfen. Net rond het avondeten is de bewolking van het frontje over ons heen getrokken en worden de golven iets hoger. Vannacht zal onrustig zijn, maar met alleen de fok op en de wind op 130 graden invallend zou het wel goed moeten gaan. We hebben de koers van oost naar oost-noord-oost verlegd en gaan nu recht op de Azoren af. Na het frontje zal de wind draaien en moeten we waarschijnlijk een gijpje maken. De voortgang is nog steed redelijk en we hebben nu nog 802 mijl te gaan. —– At 09.6.2014 21:30 (utc) our position was 34:56.90N 044:44.54W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *