Dol-fijn

Onze mooring-boei was eigenlijk bezet en de eigenaar ligt nu lekker tegen de boei te schurken. “Onze” Dolfijn is weer terug op zijn eigen stekkie. Na een lange wandeling rond het eiland hebben we heerlijk op de boot gegeten. Edith hoorde ‘rare’ geluiden en dat bleek dus echt zo te zijn. De dolfijn heeft bij boei 5 een mooie plek om uit te rusten van alle boten begroeten die de haven binnen komen. We hebben een paar mooie foto’s en filmpjes, deze komen later wel op de site als we weer internet hebben. —– At 25.6.2013 20:52 (utc) our position was 48:28.04N 005:03.22W

2 Replies to “Dol-fijn”

  1. Mooie startpositie voor Biskaye ; Een “window ” van 3 dagen en jullie zitten al in Spanje
    en definitief weg uit de kou.
    Het gaat weer net zo efficient als de vorige keer.
    Doe de dolfijn de groeten , Klaas

  2. Een prachtig en stabiel weergat dus ik ga ervan uit dat jullie nu snel gaan. Een fijne en goeie oversteek! Hastalavista (vast oefenen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *