Ribadeo

We hebben weer een ‘anker’ koffie verdiend! In Ribadeo hebben we het anker na een mooie Biskaje oversteek goed ingetrokken. Het was een prachtige oversteek met veel dolfijnen, tijdens een brunch een show van Pilot Whales en de laatste nacht ook Zee Vonk. De Biskaje vissen hebben helemaal niets met de kleuren uit de Carieb, geen een beest heeft in onze prachtige roze lures gehapt. De snelheid was te hoog voor makreel. Nu dus lekker in Spanje! —– At 28.6.2013 9:48 (utc) our position was 43:32.94N 007:01.55W

3 Replies to “Ribadeo”

 1. Hey jullie,

  Ik kan wel vragen alles goed, maar dat lijkt er niet op.
  Lees niet anders als ankerkoffie. BLEH!
  Toen jullie nog jong waren vloeide het bier nog rijkelijk na de boot te hebben verankerd.

  Wij gaan eens in overleg….. Anker koffie!?!?

  Hier alles wel….. Biertje!

  Dikke groeten van ons…miss youllie (zo nu en dan dan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *