Mooi Tarifa!

In Gibraltar was het niet zo fijn door de ruzie. We lagen op zich goed in de ankerbaai, maar toch niet zo rustig als we graag zouden willen, dus besloten om door te gaan naar Tarifa. Wij wachten tot het tij zou keren om de straat van Gibraltar te bedwingen en gaan ‘s middags weg. Eerst nog even diesel tanken en dan kunnen we. Ondertussen hebben we een zuidwesten wind en daar moeten we dan bijna recht tegenin kruisen. Helaas blijft de stroming de verkeerde kant op staan door de wind en kruisen we dus erg langzaam naar Tarifa en komen we in de schemering aan. We kunnen nog net van de zonsondergang genieten op het voordek met ons ankerbiertje. Snel naar de kant en Tarifa in. Het is een oude stad met allemaal smalle straatjes, kleine pleintjes met bars en restaurantjes, oude gebouwen en een heel erg goede sfeer. Wisten wij ook niet toen we hier naar toe gingen… Het bevalt ons zo goed dat we nog een dag blijven.
image

image

—– At 16.9.2013 8:59 (utc) our position was 36:00.42N 005:36.36W

2 Replies to “Mooi Tarifa!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *