Puerto Sherry

Nee geen ruzie deze keer 😉 maar toch Tarifa verlaten en naar Puerto Sherry gegaan. De naam zegt het al… Hier verschepen ze sherry. Ergens in de komende dagen gaan we de sherry ook nog proeven. Ondertussen hebben we het druk, we zijn bij de zeilmaker langs geweest en we gaan onze fok om laten bouwen tot een rolfok. Daarnaast nog andere klusjes doen om klaar te zijn voor de oversteek naar de Canarische Eilanden. En dan zie je soms in de haven ook nog wat zonderlinge dingen,  zoals een boot waar christo langs is geweest om de helikopter in te pakken.

image

One Reply to “Puerto Sherry”

  1. Zo iets hebben wij toch ook op het dek 🙂

    P.s Martin is gisteren avond om 21.00 in zijn haven gelopen.
    Susan schreef dat de het afval gat wat Edith zo handig vond zich ontpopte als een vulkaan door de hoge golven.
    Ik verlang al weer naar zon en warm zout water.

    Gr. Cees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *