Druk druk druk :)

Vandaag komen Margriet en Roos aan op Sal. De logeerkamer hebben we helemaal leeg gehaald, boot opgeruimd dus laat het bezoek maar komen! Afgelopen zondag hebben we samen met de crew van de Esperanza een stempel in het paspoort gehaald op het vliegveld. Daar moesten we opeens wel een visum a 25 euro per persoon betalen. Dit was niet zoals in de pilot was beschreven. Na veel doorvragen en taalbarrieres hebben we toch maar betaald, maar wel in de lokale valuta wat dan weer een probleem was, want ze had al euro’s opgeschreven op de kwitantie. Hierna met z’n allen weer in het busje terug naar Porto da Palmeira, lekker een hapje gegeten met een biertje erbij (die foto is al gepost op de site). Na het eten kwam de man van het busje weer langs dat hij met zijn baas had gebeld en dat wij niet voor een visum hoefden te betalen. Met z’n allen weer in het busje naar het vliegveld… Het bleek dat de crew van de Agapes (een franse boot) niet voor een visum betaald hebben en zij kwamen in ons 2e busje mee terug naar Porto da Palmeira, maar geld terug geven kon alleen de baas en die was er niet op zondag. Dus waren we voor niets naar het vliegveld gekomen. Maar het busje moesten we natuurlijk wel betalen. Dat zet je aan het denken..:) Vandaag dus weer naar het vliegveld en kijken of het nu wel lukt, we waren toch al van plan om Roos en Margriet op te halen. —– At 12.11.2013 9:46 (utc) our position was 16°45.24’N 022°58.75’W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *