De oversteek, dag 10

De nacht was rustig en er is niet zo veel bijzonders gebeurd. Een paar kleine regenbuitjes, misschien veroorzaakt door de regendansjes van Renzo die met zijn koptelefoon op weer een feestje bouwde in de kuip… Nu overdag zijn we weer druk met vissen, maar ze hebben nog geen zin in onze paarse of roze plastic inktvisjes. Afgelopen etmaal hebben we weer 171 mijl afgelegd, nog 504 mijl te gaan naar Suriname. We hebben net contact gehad met onze mede-oceaan-reizigers en we zitten heel dicht bij de Feeks nu, we halen ze bijna in. Vanmorgen hebben we beide onze koers verlegd naar elkaar toe, maar ze zijn helaas nog niet in zicht. —– At 16.12.2013 15:40 (utc) our position was 09:02.38N 047:17.04W

One Reply to “De oversteek, dag 10”

 1. Mijn tijd in Cumbucu is ook Net een feestje waar geen eind aan komt! Voor het kitesurfen heb ik een to do lijstje gemaak.
  1. Backroll
  2. Jump
  3. Frontroll
  4. Transition (kan ik inmiddels)
  5. Kiteloop

  Vandaag ga ik verder met de backroll en Jump, inmiddels wordt dit mijn 4de dag op het water. Erg intensief en ik voel spieren waarvan ik niet winst dat ik ze had! ik hoop dat jullie ook nog tijd hebben om te oefenen. Super dat jullie de feeks inhalen! Doe de groetjes en misschien dat ik ze nog ga zien op de Bahama’s ??
  Oha, werk in Campinas was super, erg drukke lange dagen met maar 5 uur slaap. Veel leuke mensen ontmoet! En een moleculair lab opgezet en werkend gekregen tijdens het geven van de cursus. Geniet van de zee en oversteek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *