Gastenboek

13 Replies to “Gastenboek”

 1. Hoi luitjes. Nu aan het uitbuiken (met jullie)van een heerlijke stoofpot door ik zij de gek zelf gemaakt. En natuurlijk voor het eerst de nieuwe website aan het bekijken. Super, alleen jammer dat we jullie zo lang lijfelijk moeten missen.

 2. Na een technische test; hierbij een gebruikersacceptatietest van het gastenboek met de bedoeling om jullie een behouden vaart toe te wensen. Ik was nieuwsgierig of jullie al vertrokken zouden zijn.
  Maar zie dat dit nog niet het geval is. Gegroet. René.

 3. Ahoy Rnzz & Edi,

  Op facebook las ik dat jullie uitgezwaaid zijn, dus ik vermoed zomaar dat jullie avontuur begonnen is.

  Heel veel plezier en behouden vaart gewenst!! Vergeet vooral niet dagelijks te streichen ;-)!!

  Greetzz, Ruub

 4. Hallo Edith en Renzo,
  Heel veel succes en vooral plezier. Als jullie terug komen zullen wij ervoor zorgen dat Mody jullie tegemoet komt rennen. Toi toi, Natje en Gait.

 5. Renzo en Edith, ik heb al heel wat berichten van jullie per email ontvangen, maar het beantwoorden levert nog steeds een probleem op. Ik doe een nieuwe poging. We genieten van jullie berichtern en avonturen. Hier is alles okay. Margriet is nog druk met werk, maar we genieten ook van de camping en kanotochten. Ik wens jullie, mede namen Margriet,een fantastische voortzetting van de tocht toe. Gerd

 6. Leuk jullie te hebben ontmoet in Heiligenhafen. Ik heb wat leuke foto’s hoe kan ik je die mailen? En goede Reis naar Stockholm!

  Groet, Ben en Loes, nu nog Burgstaaken, morgen Grossenbroder Binnensee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *