zaterdag 26 juli, Heerlijk zeilen

Na een natte nacht is vanmorgen het weer wat opgeklaard en kunnen we lekker zeilen recht op ons waypoint bij Dingle af in een sluimerig zonnetje. We hebben onze nieuwe deck(chair)luik zeer uitvoerig getest de afgelopen mijlen en gelukkig is het boven ons bed helemaal droog gebleven. Een hele verbetering als de boot een beetje waterdicht is. De zee is nog wel onrustig maar onze zeebenen beginnen er weer aan te wennen. Koken blijft lastig maar toch heeft Edith een heerljke goulash tevoorschijn getoverd met echt azoreaans rundvlees met bot! Nu om 19.20 utc nog 871 mijl te gaan. —– At 26.7.2014 19:22 (utc) our position was 41:13.32N 024:35.81W

One thought on “zaterdag 26 juli, Heerlijk zeilen”

  1. Goulash bij golven van 2 meter… Petje af ! Gelukkig wordt het volgens de Gribs verderop wat rustiger…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.