Slowmotion

We hebben een heerlijk rustige nacht gehad. Eindelijk weer zo rustig en diep slapen alsof je in een ankerbaai ligt. Wel even bedenken dat je aan het zeilen bent als je voor je wacht wordt gewekt. De oceaan is deze dag steeds rustiger geworden en we varen met een snelheid van 1.5 tot 5 knopen langzaam hoog aan de wind. Vanmorgen had Edith tijdens haar wacht twee Vinvissen vlak achter de boot, vanmiddag was er een in de buurt die naar ons toe zwom, de lures bestudeerde en daarna onderdook. Op de horizon zien we ook veel fontijnen van de walvissen. Het is echt prachtig als de oceaan zo rustig is. Helaas kwam onze tonijn vanavond uit een blikje. Gezien de snelheid hebben we ook onze makrelen haakjes uitgegooid, maar of ze hier ook zwemmen… Bijten doen ze tot op heden niet. We hebben nu om 19.36 nog 595 mijl te gaan, de komende twee dagen zullen nog wel erg rustig zijn. —– At 28.7.2014 19:36 (utc) our position was 44:52.82N 020:47.78W

One thought on “Slowmotion”

  1. Wauw, dat klinkt goed! Hier in Nederland lijkt onze oceaanoversteek al weer zo ver weg. Het weer is hier wel heerlijk steeds, dus we zitten nog goed in de relaxte sfeer. Succes daar, we hopen dat het zo relaxt blijft! Goede tocht, goede wind. Tot in Nederland. Liefs Ben en Elly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.