Vrijdag zijn we naar Portsmouth op Dominica gezeild. Een mooie vlakke zee, lekkere vlagen zodat we soms 15 knopen lopen en dan weer 2. Een lekker zeiltochtje langs het eiland. Zaterdagochtend komt er een bootverkoper langs om te vertellen dat de wekelijkse BBQ deze keer op zaterdag is ipv zondag vanwege opening van het carnaval op zondag. Leuk, wij doen mee, maar we herinneren ons nog wel hoe gevaarlijk onbeperkt rumpunch kan zijn… Tegen 7 uur tussen de regenbuien door naar de bbq, waar we meteen een paar gezellige Canadezen leren kennen en daarna nog veel meer zeilers. Als het eten op is, gaan de tafels van de vloer en kan er gedanst worden. Het ritmegevoel van enkele zeilers is toch wel bijzonder te noemen. Straks even kijken hoe ze hier carnaval vieren. —– At 16.2.2014 14:02 (utc) our position was 15:34.99N 061:27.89W

One Comment

  1. Berten Liesbeth troost

    Hoi dushi’s, zie dat jullie aan het genieten zijn. Pas inderdaad op met die rumpunch. Wij kennen de gevaren daarvan…hahaha. Wil jullie laten weten dat we op curacao zitten en op Valentijnsdag onze boot hebben verkocht. We konden helaas niet op jullie wachten. Maar als je maar geniet…toch?! Dikke knuffel van ons. Xxx

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.