We zijn in Lelystad

Na een lange reis op het noordzeekanaal met heel veel boten om ons heen komen we uiteindelijk aan op het IJsselmeer waar Tom en Cora ons opwachten met de Tresoor. We proberen gezellig naast elkaar te zeilen, maar zij gaan zo veel sneller dat ze rondjes moeten draaien om ons makrelentempo bij te houden. Vergeleken met hun komen wij echt niet vooruit… Super om zo opgewacht te worden en samen het IJsselmeer over te zeilen.
Tresoor
Met alle gastenvlaggetjes aan elkaar geknoopt en in de mast gehesen komen we in Lelystad aan waar Margriet en Gerd ons staan op te wachten. Even later zijn ook Bouwe en Roos er. Fijn om weer thuis te zijn…
In Lelystad haven

One Comment

  1. Ha, welkom thuis! Weer langzaam wennen aan het tempo hier…
    grtz Peter en Myriam

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.