Pasteitjes

Deeg:
400g witte bloem
4 theelepels bakpoeder
1/4 kopje suiker
1/4 kopje olie
1 ei
1 kopje kokosmelk
1.5 theelepel zout

Vulling:
kaas, tomaat, oregano

Gooi alle deeg ingredienten behalve de kokosmelk bij elkaar, goed mengen. Beetje bij beetje de kokosmelk erbij en goed kneden zodat er een plakkerig deeg onstaat. Laat 30 min. staan. Doe bloem op het werkblad, verdeel het deeg in 6 stukken en rol het uit tot ongeveer 24 cm ronde plakken. Een helft van de plak beleggen met de vulling, de rand vrij houden. Hierna dubbelvouwen en de rand plakken met behulp van een beetje water. Beetje olie in de pan en op een laag vuur 10 minuten bakken. Hierna omdraaien en de andere kant 5 minuten bakken tot ze een beetje bruin zijn.
pasteitjes

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.