Oneindige zonsondergang

De zonsondergang op Rődlőga is één van de mooiste die we ooit gezien hebben. Ze duren hier ook lekker lang, je hebt alle tijd om er foto’s van te maken.

We zijn gisteren van Mőja naar Rődlőga gezeild, de voorspelde zuidwesten wind kwam niet en in plaats daarvan draaide de wind de andere kant op en moesten we kruisen. Daar zijn we niet dol op, dus maar snel een baai opgezocht om te ankeren. Tot onze verrassing lag daar ook de Anna met Toni en Julia waar we al eerder mee ge-bbqed hebben. Erg leuk om ze weer te zien en na een korte wandeling over het eiland hebben we de bbq weer aangestoken en gezellig samen gegeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.