Zaterdag hebben we met de Rih Malti een tocht langs de kust gemaakt, door mooie bergpassen en hele smalle weggetjes. Iets later dan verwacht waren we terug bij de ferry. Geen tijd meer om samen te eten en de ferry naar Knightstown te halen (daar licht Equinox). Daarom zijn we naar de boot gegaan om de dinghy op te halen en 2.5 mijl naar Cahersiveen te varen. Vrij laat komen we bij Patrick en Patricia aan waardoor eten moeilijk wordt. Na een Pub en een visrestaurant proberen we de chinees en daar kunnen we natuurlijk nog wel lekker eten. De pub ertegenover heeft live muziek dus we gaan daar nog even kijken. Heel druk, mooi aangeklede mensen, groot feest.. Het blijkt de tweede feestdag te zijn van een bruiloft en we worden getrakteerd op muziek, een doedelzak optreden en een hele gastvrije sfeer. Vandaag maar eens lekker bijkomen. Het weer is de komende dagen niet heel goed om te vertrekken, waarschijnlijk blijven we nog een paar dagen hier. —– At 10.8.2014 11:56 (utc) our position was 51:55.59N 010:16.99W

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.