Bij aankomst in Cowes zagen we de Pegasus liggen, die hebben we ons vorige rondje ontmoet en zijn toen samen overgestoken naar Grenada. We hebben hun een mailtje gestuurd. De volgende ochtend hebben ze gelijk geantwoord en voor woensdagavond afgesproken. De avond was even gezellig als onverwacht en we hebben veel zeilverhalen en flessen wijn gedeeld. Zij hebben de wereld rond gevaren en daarna nog een jaar in de Carib gewoond. De volgende ochtend zijn we uitgenodigd voor een tocht over het eiland. Ons eerste rondje Wight! Na de koffie hebben we eerst onze defecte AIS bij Comar (zit hier om de hoek) afgegeven. Daarna zijn we met Jason, Amanda en hun twee zoons Jean Jaques en Louis in de auto gestapt (blijft vreemd met het stuur aan de verkeerde kant). In het westen heeft hun familie een prachtig stukje grond waar een boomgaard op staat. In het zonnetje hebben we appels, peren en bramen geplukt. Na een heerlijke lunch in de Spyglass Inn zijn we via de vuurtoren bij Catharines Point terug naar Cowes gereden. De AIS was gerepareerd (Pete Cotton van Comar bedankt!) en we hebben een heel gezellige dag gehad. Het is zo leuk om oude bekenden weer tegen te komen! Vanavond vroeg naar bed en morgen proberen we met het tij mee naar NL te varen. —– At 28.8.2014 20:13 (utc) our position was 50:45.28N 001:17.51W

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.