Engeland laat je niet los…

Vanmorgen om vijf uur ging de wekker, koffie drinken boot klaarmaken en vertrekken. Op naar Holland dachten we. Het was een beetje vlagerig in de Solent maar we waren lekker aan het zeilen. Verder uit de kust waren er wat meer golven, maar toen we met de wind mee konden zeilen ging het super. Totdat er op de marifoon een windwaarschuwing van windkracht 8 bij Dover werd gemeld. Dat is toch andere koek. We hebben besloten om naar Brighton te varen. Pal voor de wind, dus nu aan lagerwal… Dat hebben we geweten, na een zeer spannende binnenvaart van de pieren kwamen we weer in rustig water terecht. De golven breken over de havenmuren heen. Als het weer wat rustiger wordt kunnen we verder. Nu gaan we gezellig Brighton verkennen 🙂 —– At 29.8.2014 12:21 (utc) our position was 50:48.60N 000:06.14W

One Comment

  1. Dit verhaaltje is voor ons erg herkenbaar. Windkracht 8 op Groene Strand Terschelling. Verstandig besluit. Tot snel.
    Groetjes Cees en Renet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.