Het is hier in het zuiden van Zweden anders dan langs de oostkust. Hier zijn de mooie eilandjes waar je altijd ergens tussen kan ankeren op en moeten we echte havens gebruiken. We hebben nog wel een heel leuk eilandje gevonden, Hanö. We konden er niet ankeren en zijn in het pittoreske haventje gaan liggen, daarna was het zo ongeveer vol… Op het eilandje een mooie wandeling gemaakt naar de vuurtoren, onderweg kwamen we deze mooie wilde hertjes tegen. Terug door een donker bos dat niet zou misstaan in de film van “In de ban van de ring”. 

Gisteren naar Simrishamn gezeild tegen iets meer wind in dan voorspeld was. De golven waren kort en krachtig, maar goed geschud zijn we veilig aangekomen. 

One Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.