De eerste nachtwacht begon met een bijzondere vallende ster die eerst op ons af leek te komen en toen achter de boot langs een spoor in de atmosfeer achterliet. Daar wordt je wel even stil van. Bij de wacht wissel van 3 uur waren er dolfijnen zichtbaar als lichtgevende schimmen in het water, net als in de film (life of Pi). De rest van de dag was redelijk saai, met als hoogtepunt wat spelende dolfijnen en een heerlijke pasta maaltijd met de laatste stukken tonijn, perfect gebakken door Edith. We hebben de wind uit een gunstige hoek, niet teveel, zodat we gestaag op ons doel afvaren. We zijn er nu wel weer aan toe om daar te zijn… Afgelopen 24 uur hebben we geen een boot gezien en minder vissen dan gisteren. Nu om half acht hebben we nog 250 mijl te gaan naar Dingle. —– At 31.7.2014 19:37 (utc) our position was 48:50.61N 014:34.06W

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.